marți, 7 aprilie 2009

Campul lexical si starea mea de suflet

Toti stim despre campul lexical si cu ce se mananca...sau cel putin un om cu putina cultura stie ce naibiului inseamna asta...daca nu...pacat nu stau sa explic acum cu ce se mananca...oricum daca va duce neuronu va dati singuri seama.
Ce legatura are campul lexical cu starea mea de suflet?poi vine cam asa:
Sunt nervoasa, ciufuta, m-am trezit cu fata la cearsaf, sunt iritata, irascibila, am draci, tremur, n-am stare, as lua un miel mic mic mic mic si i -as rupe gatu in momentu' asta fara pic de remuscari(n-am nimic cu mieii, imi plac...in farfuria mea, de Paste) sau un porumbel ca e mai firav si mai vulnerabil (asa cum ma simt eu acum) si m-as gandi ca sunt eu si ca(virgula) comit un suicid fara sa mor. Dati-mi un baros si o casa parasita ca in 3 ore nu mai ramane nimic din ea. Am toane, am draci,am nervi(am mai zis asta)(repetitia cu rolul de a intarii metafora,comparatia etc....)Urlu urlu tare si raspicat in mintea mea si ma doare capu de innebunesc...Tre sa ma opresc ca o sa surzesc dracu'X(X(X(X(X(X(imi creste si imi scade tensiunea, nu sufar fluctuatia asta, ma ameteste...stiu ce am....nu zic...nu vreau na!
De mult nu m-am mai simtit atat de plina de "energie negativa"(pffff)si de mult nu am mai facut atatea scenarii imaginare despre cum as omori porumbei, miei, oameni....da da oameni....acum m-as urca intr-o masina si prin faptul ca nu stiu sa conduc decat drept....as da peste oameni....toti odata....multi....pe trecerea de pietoni....da sa fie multi....cum e la Romana la Coloane vara....si dupa m-as opri si as rade.....as rade diabolic...>:)muahahahahaha>:)
Recomandati-mi un psihiatru>:)

Un comentariu:

  1. Iti citesc blogul de ceva timp...am intrat din intamplare pe el...si imi place f mult. :) se pare ca sari des de la o stare la alta :)) ce ti-a stricat iar momentul de fericire ? :)) app, numele meu e Mihaela :)

    RăspundețiȘtergere